Goois Begrip PIOS breidt uit

Foto: Flickr

PIOS Studiebegeleiding verhuist naar een groter pand in Hilversum én heeft er een nieuwe afdeling bij in Blaricum.

De opening van het nieuwe pand in Hilversum aan de Oude torenstraat is vrijdag 11 maart. Wethouder Floris Voorink zorgt voor de officiele opening. Die zaterdag is er een open huis en kan iedereen het nieuwe pand komen bekijken. PIOS timmert flink aan de weg want eerder dit jaar werden ze genomineerd voor de Hilversums Ondernemer Van Het Jaar-award.

Op een strategisch gekozen plek in het centrum van Hilversum wil PIOS de samenwerking aangaan met hun buren. Zo grenzen ze aan Stichting MEE en Youké Jeugdzorg. De studiebegeleiders overhandigen hun buren een symbolische cheque waarmee ze hulp voor een aantal van hun clienten kunnen krijgen bij PIOS.

Voor PIOS is de vestiging in Blaricum, als je die in Loosdrecht meerekent, al weer de achtste plek waar kinderen studiehulp kunnen krijgen. Naast drie plekken in Hilversum en eentje in Blaricum, zijn er twee in Bussum, eentje in Laren en dus één in Loosdrecht.

Reacties