Het Gooi juicht voor Verstappen

Foto: Wikimedia

Max Verstappen maakt per direct de overstap naar het team van Red Bull. Op Twitter ontvangt hij felicitaties van Gooise race-bn’ers. Check ze hier.

Verstappen begon zijn race loopbaan bij de Huizense racestal Van Amersfoort racing.

 

Tim Coronel is geboren in Naarden en runt met zijn tweelingbroer Tom een kartbaan in Huizen.

Giedo van der Garde (ex-F1 coureur) reed in 2003 Formule Renault voor Van Amersfoort Racing.

Laarder  en oud-F1 coureur Christijan Albers tegen de Telegraaf:

“Red Bull moest wel iets doen, want dit is nu al een verloren seizoen voor ze. Daar zullen dit jaar geen races meer gewonnen worden. Ze plaatsen Max nu alvast in het team om hem goed te laten integreren, zodat dat volgend jaar niet eerst nog hoeft en hij gelijk een vuist kan maken naar de anderen.”

“De auto van Red Bull is qua aerodynamica veel beter, alleen qua motor heeft Toro Rosso het nu nog iets beter voor elkaar. Maar hij kan in elk geval aan het team wennen en volgend jaar gelijk met een pak ervaring bij het hoofdteam aan het seizoen beginnen.”

Reacties