Te Koop: Gooisch landhuis C&A-familie Brenninkmeijer

Foto: Funda / Van der Waaij Makelaars en Rentmeesters

De familie Brenninkmeijer heeft hun landhuis Kruisheide in Hilversum te koop gezet. Geïnteresseerden kunnen voor een kleine drie miljoen euro het rijksmonument uit 1914 op de kop tikken.

28 kamers

Het landhuis van de C&A-familie ligt op maar liefst drie hectaren grond. Alsof dat nog niet genoeg is telt het niet minder dan 28 kamers. 17 daarvan zijn slaapkamers en 6 badkamers. Helaas kunnen we niet binnen kijken bij het huis van de bekende familie.

Geschat vermogen

Er zit op het landhuis geen hypotheek, maar dat is ook niet vreemd; het vermogen van de Brenninkmeijer’s wordt in de laatste Quote 500 geschat op een luttele 21 miljard euro. Officieel staat de woning op naam van een van de bv’s van de familie: Gezamenlijk Familiebezit Unity.

Foto’s

benieuwd naar meer foto’s? Ze staan op de website van Funda.

Reacties