Hilversumse bakkers afgetuigd voor eigen winkel

Foto: Wikimedia

Bakkers van Bakkerij Van Ommeren hebben woensdagmorgen klappen gekregen voor hun eigen winkel. Ze werden aangevallen door gemaskerde mannen.

Uit het niets aangevallen

Het incident gebeurde omstreeks 5.45 uur ’s ochtends. De twee nietsvermoedende bakkers liepen naar hun bakkerij aan de Van Hogendorplaan in Hilversum en werden daar opgewacht door drie gemaskerde mannen. Ze werden uit het niets aangevallen.

Kneuzingen

De twee kregen klappen met een knuppel en een elektrisch apparaat. Ze konden gelukkig veel klappen afweren, maar hebben wel kneuzingen opgelopen. De daders namen de benen toen de twee mannen konden toeteren met hun auto.

Signalement

Helaas is er geen duidelijk signalement van de daders omdat het donker was. Wel is duidelijk dat minstens een van de mannen een wit-gestreepte trainingsbroek aan had. De politie is nog op zoek naar de drie daders.

Reacties