Jaarwisseling in het Gooi rustig verlopen

Foto: Pixabay

In het Gooi, de Vechtstreek en Eemland is de jaarwisseling voor de brandweer rustiger verlopen dan normaal. Er werden voornamelijk kleine brandjes gemeld.

Vooruitgang

Het aantal meldingen is dit jaar blijven steken op 49, overwegend kleine brandjes. Dat is een flinke vooruitgang ten opzichte van vorig jaar toen de plaatselijke brandweer er nog tachtig op uit moest tijdens de jaarwisseling.

Vuurwerkbom

Voorbeelden van incidenten zijn: een kleine brand in Hilversum waar bij het Hilfertsheemcollege vuurwerk door een raam naar binnen werd gegooid. In Baarn zorgde een vuurwerkbom voor schade aan de bijkeuken van een bejaarde vrouw.

Tergooi

Ziekenhuis Tergooi heeft in totaal tien mensen moeten behandelen aan lichte verwondingen door vuurwerk.

Reacties