Internationaal toptennis na jaren terug bij ’t Melkhuisje

Foto: Wikimedia

Tennisvereniging ’t Melkhuisje krijgt eindelijk weer een internationaal tennistoernooi. In mei komen onder andere Robin Haase en twee buitenlandse tennissers naar Hilversum om zich voor te bereiden op Roland Garros.

Toptennis

Prachtig nieuws voor tennis in het Gooi: na 23 jaar keert toptennis terug bij HLTC ’t Melkhuisje. Robin Haase, een nog onbekende Nederlander en twee buitenlandse tennissers spelen 18 tot en met 20 mei een toernooi bij de tennisvereniging.

Melkhuisje Master

De Melkhuisje Master is ter voorbereiding op het toptoernooi Roland Garros. Belangrijk is de deelname van Haase, die al jaren de nummer één van Nederland. Alle spelers zijn verzekerd van drie wedstrijden.

Karel Novacek

De Tsjech Karel Novacek won in 1994 de laatste Dutch Open bij de Hilversumse tennisvereniging. Op het center court waar de finale altijd plaatsvindt, is plaats voor 1500 mensen.

Reacties