Van Schijndel Onderneming van het Jaar in Hilversum

Foto: Google Maps

Van Schijndel Schoenen is Onderneming van het Jaar in Hilversum geworden. De schoenenwinkel lost daarmee Kookwinkel Oldenhof af.

Award

Marcel Schevers nam de award in ontvangst voor Van Schijndel Schoenen. Schevers is de eigenaar van de winkel aan de Schoutenstraat. Toevallig ligt de winkel op steenworp afstand van Oldenhof dat op de ’s Gravelandseweg zit.

Kroon op het werk

Tijdens de uitreiking in het Muziekcentrum van de Omroep zei Schevers trots te zijn op de prijs en noemde het ‘de kroon op al het harde werk’. De uitreiking vond plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Moderniseren

Van Schijndel is al ruim negentig jaar gevestigd in de Mediastad en moderniseerde de afgelopen jaren flink. Sinds 2106 beschikt de winkel over praktijkruimtes met (medisch) pedicure, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker en voetreflex-plus therapeut.

Reacties