‘Nieuwe McDonald’s staat er binnen 5 maanden’

Foto: Wikimedia

Als het aan McDonald’s ligt dan gaat hun vestiging aan de Vreelandseweg in Hilversum binnen vijf maanden open. het houdt echter nog wel een kleine slag om de arm.

De gemeenteraad stemde woensdag 8 maart in met het plan van een mega-McDonald’s in Hilversum. Er is echter nog wel een wettelijke bezwaarperiode. “Het was een spannende avond en we zijn blij met de nipte overwinning”, zegt Eunice Koekkoek, woordvoorder van McDonald’s Nederland.

Bezwaar

“Het college is positief en nu de raad ook. Het college gaat de verleende vergunning nu openbaar publiceren en dan volgt er altijd een periode van zes weken waarin bezwaar kan worden aangetekend”, zegt de woordvoerder.

Slag om de arm

Doordat het een nipte overwinning was van McDonald’s, houdt de fastfoodketen nog een slag om de arm. “Wij wachten de bezwaarperiode netjes af, voordat we actie ondernemen. Pas na die zes weken kunnen we, zonder bezwaar, de grond huren van de projecteigenaar”, legt Koekkoek uit.

Drie maanden

Maar wanneer kunnen we een eerste Happy Meal halen aan de Vreelandseweg? “Als je vanaf 8 maart telt en we komen de bezwaarperiode ongeschonden door, dan duurt het zo’n drie maanden tot het restaurant er staat. maar voor nu zijn we blij en wachten we af”, besluit de woordvoerder.

McDonald’s

Volgens onze berekeningen opent de tweede vestiging van de fastfoodketen in Hilversum begin augustus.

Reacties