Laren gebukt onder golf auto inbraken

Foto: pexels.com

Er is in Laren tussen 15 en 22 maart maar liefst twaalf keer aangifte gedaan van auto inbraken. Het dorp lijkt gebukt te gaan onder een inbraakgolf.

De inbraken, die vooral in de avond- en nachturen werden gepleegd, vonden plaats op de Jordaan, Noolseweg, Wagenpad, Zevenenderdrift, Oude Naarderweg, Velthuijsenlaan, Oud Blaricummerweg en de Slangenweg.

Aangiften

De politie ontving maar liefst twaalf aangiften van Laarders, maar sluit niet uit dat er meer auto inbraken hebben plaatsgevonden in de periode van 15 tot en met 22 maart. Er werden voornamelijk navigatiesystemen, airbags en complete sturen gestolen.

Tips

De politie geeft hier tips om auto inbraken te voorkomen en wat te doen als het je toch overkomt. Bel altijd 112 bij onraad.

Reacties