Populariteit Open Huizen Dag onverminderd groot

Foto: Pixabay

Ook in het Gooi begint zaterdag 1 april Open Huizen Dag. Ruim een kwart van alle te koop staande huizen doet mee.

Tijdens de Open Huizen Dag gooien alle deelnemende huizen hun deuren open voor nieuwsgierige kijkers. De populariteit is groot bij het evenement van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM.

Bezoektijden

De bezoektijden van de deelnemende huizen zijn tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Er hoeft van te voren geen afspraak gemaakt te worden.

Tienduizenden woningen

Van de 83.000 woningen die op dit moment in aanbod staan bij NVM-makelaars, hebben 22.000 eigenaren zich voor de Open Huizen Dag van morgen aangemeld. Op de website van Funda kunnen alle deelnemende woningen bekeken worden.

Reacties