‘Trampolinepark in Clemenskerk krijgt foodtruck op altaar’

Foto: Wikimedia

Dat er een trampolinepark gaat komen in de Hilversumse Clemenskerk, lijkt een voldongen feit. Eigenaar Flight Deck 53 heeft flink wat details onthuld.

Naar aanleiding van vragen van Stichting Vrienden van de Clemenskerk heeft eigenaar Flight Deck 53 uit de doeken gedaan wat ze met het hippe indoortrampolinepark willen gaan doen. Het is duidelijk dat de eigenaar zich gaat richten op kinderen tussen de 4 en 18 jaar. Flight Deck 53 gokt op een aanloop van alle gemeentes binnen een straal van 15 kilometer.

Boarding pass

Het is ook al duidelijk hoe het springen gaat gebeuren. “De kinderen krijgen jumpsokken, veiligheidsinstructies en boarding pass voor het springen. Ieder uur zal er een wissel plaatsvinden van kinderen die gaan springen en kinderen die vertrekken.”

Prijs

De prijs gaat volgens de eigenaar ongeveer 10 euro voor een uur springen worden. Kinderen uit de buurt (zelfde postcode) krijgen korting.

Foodtruck

Het grote trampolinepark krijgt een heuse foodtruck die op het altaar van de kerk komt te staan. Er komt een kleine kaart met ontbijt, lunch en snacks. Goede koffie, smoothies & sapjes. Broodjes en wraps en salades in een ‘New York Delhi Style’.

Veiligheid

Stichting Vrienden van de Clemenskerk is niet berust op de horeca in het godshuis en denkt dat het de veiligheid niet ten goede komt: “Een mobiele keuken naast de met veel zorg en subsidie herstelde plafondschildering klinkt al niet goed, dat gaat zeker schade opleveren. De combinatie met de brandbare materialen van de trampolines klinkt helemaal onverstandig”, laat de Stichting in een schriftelijke reactie weten.

Hoewel het nog niet honderd procent zeker is dat het indoortrampolinepark er ook echt komt, lijkt het een formaliteit. De eigenaar heeft zelfs de voorlopige openingstijden al vrijgegeven.

  • Ma & Di: dicht
  • Wo & Do: 10.00 uur – 20.00 uur
  • Vr & Za: 10.00 uur – 22.00 uur
  • Zondag: 10.00 uur – 18.00 uur

Reacties

Cookieinstellingen