Politie Naarden gaat hangjongeren harder aanpakken

Foto: Pixabay

Na aanhoudende klachten over hangjongeren bij de Plus supermarkt en de bibliotheek in Naarden hebben de wijkagenten besloten strenger op te treden en meer te controleren.

Wijkagent Dennis van den Berg meldt dat er in Naarden een aantal locaties zijn die structureel overlast hebben van hangjongeren. Doordat de klachten aanhouden, wordt er de komende tijd strenger gecontroleerd.

Overlast

De plek waar de overlast een aantal weken begon, is de Plus supermarkt op de Evert de Bruijnstraat in Naarden. Na herhaaldelijk optrden van de politie heeft de groep zich verplaatst naar de bibliotheek aan de Limburg Stirumlaan.

Identiteitsbewijs

De overlast bestaat vooral uit rommel maken en luidruchtigheid. Van Den Berg doet nog een oproep: “Heeft u kinderen en hangen ze ook op straat, zorg dan dat uw kind een identiteitsbewijs op zak heeft. Er gaat namelijk meer gecontroleerd worden.”

Reacties