Voorbereidingen FotoFestival Naarden in volle gang (foto’s)

Foto: Floris Visman

Met het FotoFestival Naarden zijn er een maand lang foto’s van internationale kunstenaars te bewonderen. De opbouw is in volle gang, zie hier de foto’s.

Het FotoFestival Naarden dat dit jaar het thema ‘right here, right now’ draagt staart komende zaterdag (20 mei) al. De werkzaamheden lopen voorspoedig en op veel locaties is de organisatie al ver.

Grote Kerk

Het hart van de tentoonstelling is ook dit jaar weer in de Grote Kerk. Daar zijn ze vandaag pas begonnen met opbouwen. Binnen is nog niet veel te zien, behalve wat werklui en grote, lege wanden. In het midden van de kerk moet een theatertje komen, maar dat is nu nog niet bestaand.

Hete vuren

De aanwezige opbouwers hebben wel eens voor hetere vuren gestaan. “We zijn vandaag begonnen en morgen komt de techniek. Ik denk dat wij als zij komen al klaar zijn met ons deel.”

Gele Loods

Even verderop, In de Gele Loods, komt straks een ander deel van de tentoonstelling. Daar is al wat meer te zien. Ook komt er een verkooppunt. Halfgevulde boekenplanken doen anders vermoeden, maar ook hier is alles onder controle. “We hebben nog ruim twee dagen en ik denk dat we uiterlijk morgen al klaar zijn”, zegt een verkoopster.

De tentoonstelling duurt tot en met 20 juni e is verspreid door heel Naarden-Vesting. Een ticket kan online worden gekocht of ter plekke en kost 17,50 euro.

Foto’s

Bekijk hieronder foto’s van de opbouw.

FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw FotoFestival Naarden opbouw

Reacties