Burgers en wethouders in gesprek over zelfredzaamheid

Foto: Flickr

Regio Gooi en Vechtstreek organiseert 12 juni een netwerkbijeenkomst over zelfredzaamheid. Inwoners uit de regio worden uitgenodigd mee te praten over dit onderwerp.

Zelfredzaamheid is een steeds vaker terugkerend onderwerp. De overheid verwacht dat burgers voor zichzelf kunnen zorgen, maar door omstandigheden kan niet iedereen dat altijd. Bij tegenslag zoals een scheiding of een ontslag bijvoorbeeld.

Zelfredzaamheid

Op de bijeenkomst staan de volgende vragen centraal: waar lopen inwoners in de Gooi en Vechtstreek wellicht tegenaan waardoor zij wel zelfredzaam willen zijn, maar dit (tijdelijk) niet kunnen? Hoe kunnen de gemeenten inwoners hierin ondersteunen of beter rekening met hen houden?

Informatie

Inwoners die willen meepraten kunnen zich aanmelden dor een mailtje te sturen naar [email protected]. De bijeenkomst begint om 17.00 uur en is om 20.00 uur weer afgelopen. Er zullen ook wethouders en beleidsambtenaren aanwezig zijn. Na aanmelding volgt de locatie.

Reacties