Bussum krijgt een Albert Heijn op het Scapinoterrein

Foto: Google Maps

Bussum krijgt naar alle waarschijnlijkheid een Albert Heijn op het Scapinoterrein. Dat maakt Hart voor BNM bekend op Facebook.

De lokale politieke partij komt hard uit de hoek over het besluit. “Het College van B&W handelt tegen de besluiten van de Gemeenteraad van Bussum, de Raad van State, maar vooral tegen de wens van duizenden betrokken burgers in.”

Verhuizing

Het besluit van het college van Gooise Meren betekent dat naar alle waarschijnlijkheid dat de Albert Heijn op het Veerplein verhuist naar het Scapinoterrein. De gemeentelijke grond tikt Albert Heijn op de kop tegen taxatiewaarde; een koopje, aldus Hart voor BNM.

Ahold

Ahold zie de verhuizing wel zitten, volgens de politieke partij. Bij bespreking van de economische visie (22 mei, red.) zei Richard Reulink de visie van Gooise meren te omarmen. Hij zei ook, volgens Hart voor BNM, dat Albert HeijnĀ het Scapinoterrein een ideale locatie vindt.

Gebiedsvisie

De lokale politieke partij vindt dat met het besluit wordt afgeweken van de gebiedsvisie Centrum. Het college van b&w vindt dat hier vanaf moet kunnen worden geweken.

Reacties

Cookieinstellingen