Huizer vrijwilligers houden opruimactie

Foto: Pixabay

Het burgerinitiatief Huizen Schoon houdt zaterdag 1 juli een grote opruimactie rond vier gebieden in het dorp. Dit werd besloten na een meer dan geslaagde opschoondag bij Bad Vilbelpark.

Vrijwilligers verzamelden bij Bad Vilbelpark in Huizen afgelopen maand liefst vijftien volle zakken met vuil. Na een evaluatie kwamen deelnemers tot de conclusie dat het niet bij één opruimdag moest blijven.

Opruimactie

Havenmeesters, de verantwoordelijke wethouder en een medewerker van het team wijkbeheer en Service, hebben besloten om op 1 juli een opruimactie te houden. De gebieden rond Jachthaven Huizerhoofd, de gemeentehaven en de aanloophaven worden dan opgeschoond.

Meehelpen

Als je wil meehelpen, dan kan dat. De organisatie is altijd op zoek naar vrijwilligers. Je kunt je aanmelden op de Facebookpagina van Huizen Schoon.

Reacties