Blaricumse dj getroffen door bliksem

Foto: Pixabay

DJ Deetox is tijdens het uitlaten van haar hond in Blaricum getroffen door de bliksem. Haar conditie is stabiel, aldus de Telegraaf.

De Blaricumse Diana Zwerwer liet donderdagmiddag rond vijf uur haar hond uit in het dorp toen het noodweer losbarstte. Ze werd door de bliksem getroffen. Gelukkig voor Zwerwer waren er omstanders die direct de politie hebben gebeld.

Stabiel

DJ Deetox is in stabiele toestand naar het ziekenhuis gebracht. Haar management schrijft op Facebook dat ze sowieso nog het hele weekend in het ziekenhuis moet blijven en verschillend check-ups moet ondergaan.

Geen contact

Het management van de dj roept op om geen contact met haar op te nemen omdat ze alle rust nodig heeft. Deetox zou op het populaire festival Defqon.1 optreden.

 

Reacties