Vrouw slachtoffer overval bij Hotel Lapershoek

Foto: Google Maps

Een vrouw is zondag 25 juni beroofd in de lobby van het Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark aan de Utrechtseweg. De politie zoekt twee verdachten.

De vrouw was met haar reisgezelschap aan het wachten in de lobby van Hotel Lapershoek tot ze kon inchecken. Op dat moment sprak een onbekende man haar aan, waardoor de vrouw was afgeleid. Een andere man ging er daarop met haar tas vandoor.

Achtervolging

De twee verdachten snelden weg in een Opel Mokka over de Utrechtseweg richting Laapersveld. Twee getuigen hebben vanaf de Utrechsteweg de achtervolging ingezet tot de A27, daar raakten ze de verdachten kwijt.

Gezocht

De politie is op zoek naar de twee mannen die in een donkerkleurige Opel Mokka reden. Eén van de mannen is rond de 60 jaar oud en had een blauw petje op. De andere man had een witte blouse aan.

Reacties