Huizer scholier pakt vierde plek op NK Knikkeren

Foto: Wietse Visser

Fiene Zwaan is net buiten het podium geëindigd tijdens het NK Knikkeren in Amersfoort. De Huizer scholier pakte de vierde plek.

Ruim zeshonderd enthousiaste kinderen meldde zich zaterdag 1 juli bij DierenPark Amersfoort om mee te doen met de finale van het Nederlands Kampioenschap Knikkeren. In een spannende strijd wisten driehonderd kinderen een laatste plek in de grote finale te bemachtigen.

Beste vier

Na zes spannende ronden blijven de beste vier over; Yassir Oualkadi (12), Lars Reulen (11), Burak Akdag (9) en Fiene Zwaan (8). Zij streden in een speciaal ontworpen Finale Arena om de felbegeerde titel Nederlands Kampioen Knikkeren 2017.

Kampioen

Uiteindelijk was het de 12-jarige Yassir Oualkadi die met deze mooie titel naar huis ging. Het kampioenschap was spannend tot het allerlaatste moment. Fiene Zwaan eindigde als vierde tijdens het NK Knikkeren.

NK Knikkeren

Reacties