’t Gooi ontbreekt dit jaar in de Terras Top 100

Foto: Google Maps

Er staan dit jaar geen Gooische terrassen in de Terras Top 100 van Misset Horeca. De laatste Gooische inbreng stamt uit 2016. De Haven van Huizen stond op plek 65.

Met zoveel prachtige terrassen is het eigenlijk een schande dat ’t Gooi ontbreekt in de Terras Top 100. Maar ook in 2016 was er maar één schamel plekje voor het gebied weggelegd. De Haven Van Huizen verdedigde toen de Gooische eer met plek 65.

Inschrijven

Etablissementen die volgend jaar willen meedingen naar een plekje in de top 100, kunnen zich nu al inschrijven. Het terras moet wel aan enkele voorwaarden doen zoals het minimaal aantal plekken (30), het moet vrij toegankelijk zijn en er moet bediening aan tafel zijn.

Bekijk hier de volledige Terras Top 100 van 2017.

Reacties