‘Max Verstappen brengt bezoekje aan Jumbo Hilversum’

Foto: Flickr

Max Verstappen komt maandagavond mogelijk naar Jumbo van Dam op de Larenseweg in Hilversum. Daar hint de supermarkt naar op Facebook.

Het bericht van Jumbo van Dam op Facebook luidt als volgt: Pssst… we hebben iets héél speciaals geregeld voor alle racefans! Niet verder vertellen.

Hilversum

Max Verstappen viel zondagmiddag nog uit tijdens de Grand Prix van België in Spa-Francorchamps. De Nederlandse Formule 1 coureur moet vanavond sowieso al in Hilversum zijn. Hij is te gast in het programma Peptalk van Ziggo. De opnames zijn op het Mediapark.

Slecht seizoen

Het seizoen van Verstappen gaat tot nu toe niet van harte. Hij wist de helft van de races niet te finishen, vaak vanwege technisch malheur. Hij staat zesde in de stand om het Wereldkampioenschap met slechts 67 punten.

Reacties