Knuffelen met pony’s op open dag Hilversumse Ponyclub

Foto: Hilversumse ponyclub

Een gratis ritje op een pony of meerijden in een huifkar? Het kan zaterdag 16 september allemaal op de open dag van de Hilversumse Ponyclub.

De Hilversumse Ponyclub ligt aan de rand van de Hoorneboegse Heide in Hilversum. Er worden ponylessen gegeven, en je kunt er ook jouw pony- en kinderfeestjes kunt vieren, op ponydagkamp en zelfs een pony leasen.

Knuffelen met pony’s

Op de open dag op 16 september kan iedereen van 12:00 uur tot 16:00 uur kennismaken met de pony’s en paarden. Bezoekers mogen een kijkje nemen in de stallen. Aanwezigen mogen ook meerijden met een huifkartocht én knuffelen met pony’s.

Meer info

Meer informatie over de open dag is beschikbaar op de website van de Hilversumse Ponyclub.

Reacties