Pieter Broertjes aanwezig bij opening nieuwe Singer Laren

Foto: Christian Boontjes

Het compleet vernieuwde Singer Laren wordt woensdag 6 september officieel geopend. Pieter Broertjes is namens de gemeente Hilversum aanwezig. De publieksopening is 10 september.

Na een ingrijpende verbouwing opent Singer Laren officieel het nieuwe theater en de entreefoyer die het museum, theater en beeldentuin met elkaar verbindt. De opening wordt gevierd met een feestelijk theaterprogramma voor genodigden.

Kinderboek

Speciaal voor de opening heeft illustrator Gitte Spee, bekend van kinderboeken als Meneer Big, Aap & Mol en Inspecteur Gordon, een kinderboek voor Singer Laren gemaakt: Pim in Singer Laren.

Educatief programma

“Singer Laren is er voor iedereen en ook met onze jonge bezoekers willen we vieren dat het zo mooi geworden is. Bovendien willen we kinderen en families laten kennismaken met alle aspecten van Singer. Dit kinderboek laat die diversiteit zien en gaat over je ergens thuis voelen”, vertelt Tessa van Deijk, verantwoordelijk voor het educatieve programma.

Gitte Spee

Het kinderboek wordt gepresenteerd tijdens de publieksopening op zondag 10 september. Om 14.15 en 16.15 uur leest Gitte Spee in de beeldentuin voor onder muzikale begeleiding van muziekvereniging St. Jan. Tussen de twee voorstellingen door zal Gitte Spee signeren.

Reacties