Cultuurcentrum Heartfelt opent deuren in Bussum

Foto: Heartfelt

Cultuurcentrum Heartfelt opende begin oktober haar deuren op de Vlietlaan 38. Bussum is hiermee een cultuurcentrum rijker.

Kleinschalige Cultuurcentrum Heartfelt biedt ruimte voor creatieve workshops, zoals moderne dans, intuïtief tekenen en muziektheater. Ook liefhebbers van yoga kunnen terecht voor lessen.

Creatieve ideeën

Heartfelt moedigt ondernemers in de regio aan om creatieve ideeën en projecten binnen het cultuurcentrum op te zetten.

Droom die uitkomt

Voor eigenaar van Heartfelt Sanne Hartveld is het cultuurcentrum een droom die uitkomt. “Ik heb zelf ervaren wat de positieve kracht van kunst en cultuur is en wil zoveel mogelijk mensen hiervan laten proeven. De Kunstmarkt, Bussum Cultureel en Artes tonen dat cultuur een belangrijke rol speelt in Bussum, maar een kleinschalig cultuurcentrum bestond nog niet.”

Laagdrempelig

“Het is een laagdrempelige plek waar iedereen welkom is en waar de ontwikkeling van creativiteit voorop staat. Mijn doel is om een broedplaats te worden voor projecten, die bewoners en ondernemers in de regio met elkaar verbinden”, besluit ze.

Reacties