Carel Bikkers neemt afscheid van politiek Huizen

Foto: VVD Huizen

VVD’er Carel Bikkers gaat de Huizer politiek verlaten. Tijdens de raadsvergadering van 9 november neemt hij officieel afscheid.

Carel Bikkers heeft 27 jaar voor de VVD Huizen in de raad gezeten, waarvan 24 jaar als fractievoorzitter. Hij was in deze periode gedurende twaalf jaar vicevoorzitter van de raad. Daarnaast is hij meerdere keren formateur en informateur geweest bij de vorming van coalities en voorzitter van de vertrouwenscommissie voor de burgemeestersbenoemingen.

Beeldbepalend politicus

In september 2015 trad hij terug als fractievoorzitter. Toen gaf hij het stokje over aan Jessica Prins. Bij die overdracht noemde de nieuwe fractievoorzitter Bikkers ‘een beeldbepalend en succesvol politicus. Onder zijn leiding kwam de VVD bij de gemeenteraadsverkiezingen steevast als grootste uit de bus.’

Advies

De VVD hoopt van tijd tot tijd gebruik te kunnen maken van zijn steun en advies en wenst hem en zijn vrouw Yvonne vooral veel genoegen met de dingen die er nu op hun pad zullen komen.

Reacties