Laren krijgt luxe hotel met 60 kamers bij de Brink

Foto: Google Maps

Als het aan ontwikkelaar Jos van der Wardt ligt, krijgt Laren een hotel op de Torenlaan 1, bij de Brink. De plannen voor de luxe accommodatie zijn zeer concreet.

De Gooi- en Eemlander meldt dat de plannen voor een luxe hotel in Laren al goed zijn gekeurd door burgemeester en wethouders. Volgens ontwikkelaar Jos van der Wardt uit Eemnes gaat het om zo’n 60 kamers.

Zorgen

Buurtbewoners zijn nauw betrokken bij het project. Zij hebben hun zorgen geuit in twee bijeenkomsten, maar die zorgen zijn grotendeels weggenomen. Zij waren bezorgd over de hoogte, maar het hotel wordt niet hoger dan drie verdiepingen. Ook geluidsoverlast wordt tot een minimum beperkt, aldus G&E.

December

In december wordt door de raad bekend gemaakt of het plan door mag gaan.

Reacties