Stichting MZS Hilversum haalt ruim 5000 euro op voor zieke Noah

Foto: Albert van de Ploeg

De benefietwedstrijd tussen het Hilversums Elftal en SV Huizen heeft bijna 5500 euro opgeleverd. Stichting MZS organiseerde de pot voor de zieke Noah van den Hoek.

Het duel tussen het Hilversumse gelegenheidselftal en hoofdklasser SV Huizen, leverde 5456,40 euro op voor Nazorg Noah. Stichting MZS overhandigt de flinke som geld aan de familie Van den Hoek zodat zij daarmee het herstel en de verzorging van hun zoontje Noah kunnen financieren.

Waanzinnige periode

De stichting bedankt betrokkenen, clubs en sponsors bedanken. “Mede dankzij jullie ziet het leven van een vierjarig jongetje er binnen tien maanden een stuk beter uit. Wij willen iedereen bedanken voor deze waanzinnige periode waarin iedereen heeft aangetoond dat sport verbroedert in de Hilversumse voetbalsamenleving.”

Door het oog van de naald

Voormalig professioneel scheidsrechter Ruud Bossen floot het duel tussen de Gooische elftallen. SV Huizen kruipt door het oog van de naald tegen het nationale team van Hilversum. Uiteindelijk wint SV Huizen met het nodige geluk met 9-8. Maar niemand die daar om maalt.

Mooi bericht

De vierjarige Noah heeft al sinds zijn geboorte medische problemen. Noah en zijn familie kregen in december 2016 te horen dat zijn situatie achteruit ging. Gelukkig gaat het weer een stuk beter met hem. “Vaak gaan onze gedachtes nog even terug naar die vreselijk dag in december toen wij een alarmerend bericht ontvingen. Wat is er dan mooier dat wij hem afgelopen week zonder maag/neus sonde zagen!”

Reacties