Organisatie Art Laren 2018 maakt datum bekend

Foto: Art Laren

Het hoge woord is er uit: Art Laren 2018 vindt plaats op 15, 16 en 17 juni van komend jaar. Dat maakt de organisatie bekend.

Het driedaagse kunstfestival in Laren wordt voor de 23ste keer gehouden. Er zijn verder nog geen details bekend van Art Laren 2018, maar het hoge woord is er dus uit.

Goede entourage

Art Laren heeft een unieke plek in de kunstwereld veroverd. Afgelopen jaar stonden de galeries in de rij om te mogen exposeren, maar de capaciteit op de historische Brink van Laren is beperkt. De witte paviljoens onder de bomen bieden een goede entourage voor de hedendaagse kunst die op deze kunstbeurs wordt gepresenteerd.

Afsluiting

Het festival vormt de afsluiting van de kunstmaand Laren met tal van evenementen op het gebied van beeldende kunst, waaronder de Galerieroute en de exposities in het Singer Laren met de heringerichte  tuin, ontworpen door Piet Oudolf.

Reacties