Nieuwe zaak Lekker Limburg in Hilversum klaar voor de feestdagen

Foto: Lekker Limburg

Advertorial | De nieuwe delicatessenzaak Lekker Limburg is klaar voor de feestdagen. Eigenaar Thorsten Wehrens neemt de mogelijkheden door.

“Lekker Limburg is klaar voor de feestdagen en neemt u graag wat werk uit handen! In onze winkel bieden wij u kant en klare bourgondische gerechten en Limburgse streekproducten aan. We kunnen deze specialiteiten ook in de vorm van catering aan huis bieden.”

Landelijke keuken

“Onze gerechten, zoals stoof- en ovenschotels, zijn voor fijnproevers die de landelijke keuken waarderen. Maar ook voor de echte Limburgse vlaai bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze gerechten zijn zelfgemaakt en met de grootste zorg bereid. Door mijn vele reizen beheerst ik ook de Italiaanse, Griekse, Turkse, Spaanse en Franse keuken.”

Verantwoorde producten

“Wij leveren kerstcadeaus die wij op maat en voor elk budget kunnen samenstellen. Deze Limburgse streekmanden zijn gevuld met verantwoord geteelde producten die met zorg bereid zijn. Wij kunnen pakketten samenstellen voor particulieren, bedrijven en verenigingen.”

Reacties