Midas Dekkers te gast bij Filmtheater Hilversum

Foto: Midas Dekkers

Op dinsdagavond 23 januari is bioloog en schrijver Midas Dekkers te gast bij Hilversum in Gesprek. Dekkers wordt geïnterviewd door journaliste Cisca Dresselhuys.

Nederlands leukste bioloog Midas Dekkers is 23 januari te gast bij Hilversum in gesprek in Filmtheater HIlversum. Aansluitend hierop wordt ‘Café Bostella’ vertoond, de keuzefilm van Dekkers.

Nieuw boek

Dekkers schreef ruim vijftig kinder- en jeugdboeken, waarin vaak zijn achtergrond als bioloog te herkennen is. In zijn meest recente boek ‘Volledige vergunning’, pakt hij een heel nieuw onderwerp bij de kop: het bruine café. Niet zo vreemd, omdat hij zelf in zo’n café is opgegroeid. In dit boek beschrijft hij zijn favoriete cafés in Nederland, hun eigenzinnige eigenaren of barkeepers, de kroegtijgers, de mores aan de stamtafel en de geneugten en gevaren van drankgebruik.

Bijeenkomst

Hilversum in Gesprek is een initiatief van een team enthousiaste Hilversummers, Boekhandel Voorhoeve en Filmtheater Hilversum. Iedere maand wordt een bijeenkomst in het Filmtheater georganiseerd waarbij iedere maand een andere gast centraal staat.

De avond start om 19.30 met het gesprek en om 21.00 begint de film.

Het bericht Midas Dekkers te gast bij Filmtheater Hilversum verscheen eerst op Hilversum.