Hilversumse kroeg The Skiff bestaat 5 jaar en viert dat met een feestje

Foto: Google Maps

Horecagelegenheid The Skiff bestaat 31 januari precies vijf jaar. De kroeg op de Kampstraat in het centrum van Hilversum viert dat met een feestje.

Op Facebook staat hoe het in 2013 begon voor The Skiff. 31 januari 2013 stonden we na drie weken verbouwen, opruimen en schoonmaken met trots in ons ruim en verwelkomde we jullie in The Skiff. Kale muren, de ramen van de rookruimte moesten er nog in. De kit van het keukentje naast de bar was nog aan het drogen, er moest nog een stuk bar aangebouwd worden voor het koffieapparaat. Onze kapitein had nog dreads en er stond nog geen pooltafel.”

Herinneringen ophalen

Op woensdag 31 januari is het precies vijf jaar geleden dat ze de deuren openden. “Kom langs om met ons een stukje taart te eten, een drankje te doen, een potje te poolen, een dropvodka’tje met ons te drinken en vooral mooie herinneringen op te halen.”

Verrassing

De toegang is gratis en de kroeg belooft voor een grote verrassing te zorgen.

Het bericht Hilversumse kroeg The Skiff bestaat 5 jaar en viert dat met een feestje verscheen eerst op Hilversum.