Evenementenlocatie Mereveld breidt uit met hulp van Yon

Foto: Mereveld.nl

Advertorial – Evenementenlocatie Mereveld breidde afgelopen zomer uit. YON Vormgeefwerk zorgde voor de restyling van onder meer de website.

Mereveld in Utrecht is een unieke locatie voor ieder evenement. Van bruiloft en feest tot conferentie en zakelijk evenement. In de zomer breidde Mereveld uit. Daarmee gaven ze hun landelijke én eigentijdse uitstraling aan de rand van Utrecht nog meer glans.

Nieuwe uitstraling

Bij die vernieuwde uitstraling hoorde ook een restyling van de website en mailings. Daarvoor zorgde het Blaricumse YON Vormgeefwerk. “Ik werk al tien jaar samen met Mereveld”, zegt Marion Klerken, “en de vormgeving groeit mee met hun uitstraling. Nu met de uitbreiding en mooie aankleding van de zalen vind ik het vooral erg leuk om dat met iedereen te delen.”

Unieke sfeer

Naast het begeleiden van de fotografie van de nieuwe uitstraling Mereveld gaf YON de website een ‘makeover’. De teksten hiervoor schreef Harm Peter Smilde van HP Communicatie, met wie Marion al jaren samenwerkt. Marion: “Ik ben heel blij met wat er nu staat en we willen graag aan nóg meer mensen de unieke sfeer van Mereveld laten zien.”

Het bericht Evenementenlocatie Mereveld breidt uit met hulp van Yon verscheen eerst op Hilversum.

Bron: Hilversum push