Drie nieuwe artiesten komen naar Music around the Fireplace

Foto: Music around the Fireplace

De Smederij op Werf35 in Hilversum organiseert weer een nieuwe Music around the Fireplace. Dit keer drie bijzonder verse acts op de laatste donderdag van de maand.

Elke laatste donderdag van de maand kun je bij Music around the Fireplace gratis luisteren naar drie verschillende singer-songwriters, altijd akoestisch en onversterkt. Waar nog écht wordt geluisterd naar de artiesten. Dit alles in intieme setting in de sfeervolle Smederij Hilversum, maximaal vijftig man publiek, knetterend haardvuur, onder het genot van een hapje en een drankje (o.a. van de Gooische Bierbrouwerij).

Line-up

Dit keer: Mock Deer, Jacob de Berker en Damyana.

Donderdag 29 maart, 20:00 – Deur open 20:30 – Start optreden.