Last minute: Nick & Simon komen naar Gooiland

Foto: Gooiland

De Volendamse mannen, Nick & Simon, zijn op theatertour en komen woensdag 4 april om 20:15 uur naar Theater Gooiland in Hilversum.

Precies op het moment dat de mannen hun zevende studio album lanceren, gaan ze ook weer op tournee door de theaters. Het is dus een perfecte gelegenheid om het gloednieuwe werk voor te stellen, uiteraard met de bijbehorende anekdotes. Theatertour ‘Aangenaam’ is woensdag 4 april te zien in Theater Gooiland, te Hilversum.

Succes

Het Nederlandse zangduo is doorgebroken met de singles ‘Steeds weer’ en ‘De Soldaat’ in 2006. Sindsdien hebben de Volendammers eigenlijk alleen maar hoogtepunten gekend. Hun cd’s werden bekroond met goud en platina en optreden doen ze voor uitverkochte zalen.

Nieuw werk

Dit concert is het moment om het gloednieuwe werk van het duo te bewonderen. Zij zullen meer dan ooit de verhalen achter de liedjes prijsgeven. En Nick & Simon zouden Nick & Simon niet zijn als als ze hun grote hits niet zouden spelen, dus ook die komen uitgebreid aan bod. Dat wordt meezingen!

Wanneer

Het concert vindt plaats in Theater Gooiland op woensdag 4 april om 20:15 uur. Kaarten: 0900-9203 (45 cent p/m) of via gooilandtheater.nl.

Het bericht Last minute: Nick & Simon komen naar Gooiland verscheen eerst op Hilversum.