Filmtheater Hilversum heeft nieuwe zakelijk leider

Foto: Filmtheater Hilversum

Simone Tettero (1978) is per 16 april 2018 de nieuwe zakelijk leider van Filmtheater Hilversum. Zij neemt het stokje over van Ineke Rutgers.

Simone Tettero gaat met veel enthousiasme leidinggeven aan het team van vaste medewerkers en de grote groep vrijwilligers. Het bestuur heeft er veel vertrouwen in dat met Tettero aan het roer het Filmtheater (nog meer) succesvolle jaren tegemoet gaat.

Enthousiast

Tettero werkte voorheen in de functie van Hoofd Bedrijfsvoering bij poppodium Luxor Live in Arnhem en als Senior Producer bij Buma Cultuur. Het kantoor van laatstgenoemde organisatie zat in Hilversum en die plaats voelt voor haar dan ook erg vertrouwd. Over haar nieuwe functie is ze enthousiast: “Ik werk alweer zo’n twintig jaar in de culturele sector en ben een liefhebber van arthouse films. Ik kijk er dan ook erg naar uit om bij dit mooie en succesvolle Filmtheater te gaan werken.”

Het bericht Filmtheater Hilversum heeft nieuwe zakelijk leider verscheen eerst op Hilversum.