Hilversum 10 dagen lang in het teken van de jaarlijkse kermis

Foto: Kermis Hilversum

Wimar Jaeger opent vrijdag 20 april de jaarlijkse tiendaagse koningskermis in het centrum van Hilversum.

Dit jaar met twee spectaculaire nieuwe attracties. Als primeur voor Nederland staan een tachtig meter hoge zweefmolen en het spookhuis ‘Thriller’. “Dit jaar is er tevens extra aandacht voor de jongste inwoners van Hilversum en de inwoners die niet veel prikkels kunnen verdragen”, aldus Jaeger.

Straattheater

De Koningskermis staat in totaal 11 dagen in Hilversum waarvan twee weekenden. Beide weekenden is er op zondag een speciaal straattheater met optredens als een ganzenparade voor de allerjongsten en andere leuke acts.

Prikkelarme kermis

Speciaal voor inwoners die niet veel prikkels kunnen verdragen, wordt er een prikkelarme kermis georganiseerd. Er wordt dan alleen rustige muziek gedraaid en er zijn geen knipperende of felle lampen. De prikkelarme kermis is zaterdag 28 april van 11.00 tot 13.00 uur.

Het bericht Hilversum 10 dagen lang in het teken van de jaarlijkse kermis verscheen eerst op Hilversum.