Stand-upcomedian Martijn Koning komt naar Theater Gooiland

Foto: Theater Gooiland

Comedian Martijn Koning is zaterdag 19 mei te zien in Theater Gooiland in Hilversum. Hij neemt zijn nieuwste show Koning te rijk mee.

Martijn Koning doet het op zijn manier. Een microfoon, een kruk en wat glazen water – meer heeft hij niet nodig om anderhalf uur los te gaan in stand-up comedystijl. Hij combineert rake oneliners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid.

Totaal absurd

De Nederlandse stand-upcomedian, cabaretier, columnist en tekstschrijver maakt al meer dan 10 jaar lang de comedy podia onveilig. Razendsnel manoeuvreert Koning door de wereld in zijn hoofd die afwisselend pijnlijk herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. In de zomer van 2004 betrad Koning, uit verveling, een podium in Amsterdam om grappen en verhaaltjes te vertellen. Een openbaring volgt en Koning stort zich vol in het avontuur. In korte tijd groeide zijn naamsbekendheid en staat hij met zijn eigen teksten onder andere op de Uitmarkt, Laughing Matters en Lowlands.

Kaarten

Na zijn succesvolle programma’s Koning Chaos en Koning van de Lach staat Martijn nu in de theaters met zijn nieuwe show Koning te rijk. Deze show is hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. De comedyshow is te zien in Theater Gooiland op zaterdag 19 mei, aanvang 20:15 uur. Kaarten: 0900 – 9203 (€0,45 cent p.m.) of via gooilandtheater.nl.

Het bericht Stand-upcomedian Martijn Koning komt naar Theater Gooiland verscheen eerst op Hilversum.