Alle Hilversummers mogen ideeën presenteren tijdens stadsgesprek

Foto: Wilke Wittebrood

Wat vindt u belangrijk voor uw stad? Inspireer de fractieonderhandelaars en presenteer uw idee op een creatieve manier! Gemeente Hilversum nodigt alle Hilversummers uit om op de zeepkist te klimmen en mee te doen op maandagavond 14 mei in Heelo op de Oosterengweg.

Tijdens de onderhandelingen tussen Hart voor Hilversum, D66, VVD en Groen Links, laten de onderhandelende partijen zich graag inspireren door bewoners van Hilversum. Vertegenwoordigers van de onderhandelende partijen zijn aanwezig en benieuwd naar wat de bewoners bij willen dragen aan de stad.

Hoe werkt het stadsgesprek?

Iedere deelnemer krijgt 5 minuten tijd om een betoog te houden over een onderwerp dat bewoner(s) over het voetlicht wilt brengen bij de onderhandelaars. Bewoners kiezen zelf de presentatie methode. Bijvoorbeeld een filmpje over samen eten in de buurt, of een presentatie over hoe u de buurt veiliger wilt maken. De presentaties worden gefilmd, zodat er een mooi tijdsdocument ontstaat waar ook later op teruggegrepen kan worden.

Voor wie is het stadsgesprek?

Voor iedere Hilversummer; Individuele bewoner, maar ook vertegenwoordigers van buurtverenigingen, sportclub, (buurt)ondernemers, maar vooral ook jongeren worden opgeroepen. Iedereen is welkom op de zeepkist om zijn/haar (gezamenlijke) idee te presenteren of gewoon om te
horen wat andere bewoners bezighoudt.

Aanmelden

Bewoners kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar [email protected] In de mail kan men aangeven wat men wil presenteren en op welke manier. Ook bewoners die willen luisteren moeten zich aanmelden (in verband met maximale capaciteit/ brandveiligheid)
Datum: Maandag 14 mei
Inloop: 19:00 uur, start presentaties 19.30 uur (geschatte eindtijd met afsluitend drankje 21:30 uur)
Locatie: HEELO, Oosterengweg 44

Het bericht Alle Hilversummers mogen ideeën presenteren tijdens stadsgesprek verscheen eerst op Hilversum.