Huizer insigne voor vertrekkende directeur Vrijwilligerscentrale-Huizenvoorelkaar

Foto: Gerda Woltinge

Regina Bruins ontving afgelopen vrijdag uit handen van wethouder Janny Bakker het Huizer Insigne. Dat gebeurde tijdens haar feestelijke afscheidsreceptie in een zonovergoten Krachtcentrale.

Het Huizer Insigne is een blijk van waardering van de gemeente, dat kan worden toegekend door het College van B&W en wordt uitgereikt aan iemand die zich op een zeer bijzondere manier heeft ingezet voor de gemeente Huizen.

De wethouder roemde Regina haar verbindende kracht en de wijze waarop zij samen met haar medewerkers de vrijwilligerscentrale doorontwikkelde. Ook complimenteerde zij de organisatie met het nieuwe online platform ‘Huizenvoorelkaar’ waardoor mensen elkaar nog makkelijker kunnen vinden.

Met ingang van 1 juni heeft de vrijwilligerscentrale een nieuwe directeur; Jolanda Westrum (49) neemt het stokje over.

Reacties