Art Laren 2018 bomvol

Foto:
Op zondag 18 juni kon je over de hoofden van de bezoekers van Art Laren lopen. Op vrijdag en zaterdag was het nog vrij rustig op de kunstbeurs die voor de 23ste keer werd gehouden. De galeriehouders toonden zich na afloop erg tevreden over de belangstelling voor de getoonde kunst. Kunstenares Thea van Dijk zei dat ze volgend jaar zeker weer terug komt. Ook Steef van galerie Mooi Glas zal zeker weer te zien zal zijn op de 24ste Art Laren. Ook de Larense kunstenaressen van het Larens kunst collectief hopen weer te mogen komen. Kiwanis-president Leen van der Pols benadrukte in een rechtstreeks interview met TV-Noord Holland dat  de radioreclames van Art Laren zeer effectief bleken, want de bezoekers kwamen uit hele land. Kunstkoper Jos den Hengst uit Muiderberg had een paar mooie sculpturen voor zijn tuin aangeschaft. Janny de Velde uit Haren was blij met de aanschaf van een werk van een bloemenstilleven van Roman Reisinger. Hanny de Blok uit Utrecht vond dat Art Laren een grote verscheidenheid aan kunst bood; ze gaat binnenkort langs bij exposant De Beeldenstorm om verder keuzes te maken. Michiel Vlam, de hoofdorganisator van Art Laren, namens Kiwanis Club Laren, toonde zich erg tevreden over het evenement.

Reacties