ishipit verovert Bussum en Naarden

Lokale bezorgapp ishipit verovert Bussum & Naarden!

De pilot is slechts anderhalve maand geleden gestart en nu al heeft ishipit vele fans in Bussum & Naarden en al meer dan 150 winkels en restaurants in de app staan.

Met een groot aanbod van lokale winkels en restaurants en een groeiende fanbase is ishipit zeer enthousiast over de eerste resultaten van de pilot in Bussum en Naarden.

“Het is geweldig dat wij in Bussum en Naarden door zowel de lokale ondernemers (winkels & restaurants) als de inwoners met open armen worden ontvangen. Hoewel wij de lat voor ons zelf hoog hebben gelegd, mogen wij niet klagen over de eerste resultaten”, vertelt Jurgen, oprichter van ishipit.

De bestellingen variëren van het standaard bezorgen van maaltijden, waarbij McDonalds, La Vespa en Toko Indo zeer populair zijn, van boodschappen van Albert Heijn tot het laten bezorgen van ijs van Dolomiti. Je hoeft niet speciaal de deur meer uit om iets van je favoriete restaurant te bestellen. Waar voorheen alleen afhalen mogelijk was, zijn nu alle winkels & restaurants in een klap binnen handbereik. Daarnaast is nog een voordeel, dat als je iets dezelfde dag in huis wilt hebben, bijvoorbeeld een boek van Bruna, een cadeau voor je jarige buurvrouw of je dagelijkse boodschappen, dit ook mogelijk is.

Local Heroes

Om dit alles te bewerkstelligen is ishipit natuurlijk afhankelijk van de koeriers, de zogenaamde Shippers oftewel “our local heroes”. Zij maken hét verschil. De shippers, inmiddels meer dan 30, zijn verspreid over heel Bussum en Naarden! Zo is er altijd wel iemand in de buurt, die iets voor je kan halen, kopen en/of bezorgen.

Shippers, bepalen zelf hun tarief, werkgebied en beschikbaarheid. Daarmee is het concept van ishipit uniek. Iedereen is helemaal vrij in het bepalen van hun voorwaarden, en dat maakt het leuk. De bedoeling is uiteindelijk dat elke Shipper zijn eigen netwerk opbouwt om zo zelf te ondernemen. Ishipit zorgt daarbij voor het platform en administratieve rompslomp.

Voorlopig blijft ishipit nog even testen in Naarden & Bussum, en updaten wij regelmatig onze app met nieuwe features en verbeteringen. Meer informatie over ishipit of het gebruik daarvan is te vinden op de website van ishipit, ook is ishipit te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Reacties