Geen Lekker Laren 2018! Maar wat wel…

Geen Lekker Laren op de menukaart deze zomer

Soest – 20 juli 2018 – Lekker Laren, hét culinaire evenement in de Parel van ’t Gooi, gaat deze zomer niet door. Het evenement dat gepland stond van donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september op Plein 1945 in Laren, kan wegens het wegvallen van enkele trouwe partners, de begroting niet rond krijgen.

Afgelopen periode heeft de organisatie achter Lekker Laren zich met groot enthousiasme ingezet om ook dit jaar het evenement tot een succes te brengen. De organisatie streeft naar een evenement van hoge kwaliteit voor bezoekers, partners en deelnemers. Echter blijkt uit het aantal definitieve sponsoren/partners dat dit niet bewerkstelligd kan worden. Om deze reden is besloten Lekker Laren 2018 te annuleren.

Maar niet getreurd, de traditie van Sonny’s Inc. Live in Laren wordt deze zomer gewoon voortgezet! Op zaterdag 1 september staat Laren volledig in het teken van dit feestelijke concert, waar iedereen als van ouds met zijn voetjes van de vloer kan gaan op de hits die Sonny’s Inc. ten gehore brengt.

We begrijpen uiteraard dat bezoekers teleurgesteld zijn. Diegene die een ticket via de website van Lekker Laren hebben gekocht, krijgen hun geld uiteraard teruggestort én ze ontvangen per mail een gratis ticket voor Sonny’s Inc. Live in Laren op zaterdag 1 september 2018. De organisatie zal iedereen met een gekocht ticket van Lekker Laren hiervan individueel op de hoogte te stellen.

Tot slot willen we alle deelnemers, partners, de gemeente, sponsoren en uiteraard alle trouwe bezoekers van de afgelopen jaren, bedanken voor het vertrouwen in Lekker Laren.

Voor aanvullende informatie kunt u met onderstaand telefoonnummer of e-mailadres contact opnemen.

Telefoonnummer: 035 – 58 814 84
E-mailadres: [email protected]

Reacties