computercursus klik & tik in Huizen

Wilt u ook googelen, facebooken en mailen…

Toegankelijk maken van internet met Klik & Tik

Voor iedereen die graag meer met de computer wil doen maar niet goed weet hoe dit werkt, organiseert de bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum in haar vestiging Huizen, de computercursus Klik & Tik, het internet op.
In vier lessen wordt geleerd zelfstandig en zonder angst het internet op te gaan! Misschien kent u iemand in uw omgeving die nog onzeker is met het uitvoeren van digitale zaken? Breng hem of haar dan op de hoogte van ons aanbod zodat ook zij de cursus kunnen volgen.

Klik & Tik is een computercursus van vier weken, waarin deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en e-mailen. Tijdens de cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een bevoegd docent stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen. Ook is het mogelijk om thuis of in de bibliotheek zelfstandig verder te werken met het oefenprogramma Klik & Tik.

Cursus: Klik & Tik ‘Het internet op’
Locatie: Bibliotheek Huizen

Data: 6, 13, 20, 27 september
Tijdstip: 13:00 – 14:30 uur

Kosten: € 15,00 voor 4 lessen


Aanmelden via de klantenservice in de bibliotheek Huizen of bel 035-5257410 voor meer informatie en vraag naar Elise Walet.

Bibliotheek Huizen
Plein 2000 – 1
1271 KK Huizen
Tel: 035-5257410

Reacties