AFGELAST!!!Dag van het Werkpaard 23 September Blaricum

Foto: Archief FB Dag van het Werkpaard

Vanwege de herfststorm die wordt voorspeld gaat de Blaricumse Dag van het Werkpaard 2018 NIET door.

Wij kunnen de veiligheid van onze vrijwilligers en het publiek tijdens het evenement niet voldoende waarborgen. Ook zijn onze “huisjes” niet bestand tegen de voorspelde hoeveelheid wind en regen, als deze stuk gaan hebben wij volgend jaar geen decor meer. Wij willen het risico derhalve niet nemen.

Wij balen natuurlijk enorm en het spijt ons voor iedereen die zich al heeft ingezet tijdens de voorbereidingen voor de Dag van het Werkpaard. Ook wij hadden ons op een leuk weekend verheugd, maar het is niet anders.

Tot volgend jaar!

Het bestuur

(De Dag van het Werkpaard is een terugkerend evenement dat gratis te bezoeken is. Tijdens deze dag wordt het boerenleven uit de eerste helft van de 20ste eeuw uitgebeeld. Blaricum is van oorsprong een echt boerendorp, waar vele boeren in hun eigen onderhoud konden voorzien door hard te werken op hun boerenland. Elk jaar wordt door vele vrijwilligers gewerkt aan dit prachtige evenement om die herinnering in ere te houden.)

Reacties