Vrijwilligersavond Blaricum 11/10/18

Foto:

Zet u zich in als vrijwilliger bij een vereniging? Bent u hulpouder op school? Of mantelzorger? Kortom: bent u als vrijwilliger actief in Blaricum? Kom dan donderdag 11 oktober naar de vrijwilligersavond.

De gemeente Blaricum is erg blij met de inzet van alle vrijwilligers voor de Blaricumse gemeenschap en wil alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Daarom nodigt de gemeente alle Blaricumse vrijwilligers van harte uit om deze avond bij te wonen. Het belooft een leuke avond te worden met optredens van de zusjes De Bruijn (winnaar e-factor 2016) en van turners/turnsters van Vlugheid &
Kracht.

Tijdens de vrijwilligersavond wordt de vrijwilliger van 2018 bekend gemaakt. De prijs voor de vrijwilliger van het jaar bestaat uit een geldbedrag en een trofee. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de gemeente Blaricum.

De vrijwilligersavond wordt gehouden in het Vitusgebouw. De avond begint om 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop) en duurt tot ongeveer 22.30 uur. U hoeft zich niet van te voren aan te melden.

Reacties