Fiep Fiep Hoera!

Foto: Fiep Amsterdam BV Fiep Westerdorp Illustration via Kasteel Groeneveld

Expositie Fiep Fiep Hoera! van Fiep Westendorp

Kasteel Groeneveld viert de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de tentoonstelling Fiep Fiep Hoera! De natuur van Fiep Westendorp. Juist het werk waarop Fiep de natuur laat spreken heeft hier een plek gekregen. In de vernieuwde familietentoonstelling vind je nu nog meer originelen. Al het werk waarin Fiep erop uit trekt is bij elkaar gebracht, van een bezoek aan het strand tot een bezoek aan het museum. Kom met je gezin naar deze uitgebreide expositie en dompel je onder in de creativiteit van Fiep Westendorp.

Gebied:Utrechtse Heuvelrug Leeftijd: alle leeftijden
Meer informatie bij Kasteel Groeneveld 035-5420446 of via [email protected]

Praktisch:
Van 23 april 2017 t/m medio 2019.

Informatie over entree en openingstijden ook via www.KasteelGroeneveld.nl

Reacties