Fine Art & Antiques Fair 27 t/m 30 September Baarn

Groots en heel veel Ouds, FINE art & antiques fair is dé nieuwe internationale kunstbeurs in en rond het centraal gelegen Kasteel Groeneveld Baarn. Rijk gevulde kasteelkamers met een breed aanbod aan waardevolle antiquiteiten, verzamelobjecten, zilver, juwelen en spannende oude, moderne & hedendaagse kunst. Direct achter het kasteel staat in de lommerrijke tuin een groot paviljoen om het aanbod te completeren. Rond het gezellige overdekte tuinterras staat Buitenkunst. De FINE art & antiques fair valt op door haar mooie aanbod in een verfrissende binnen – buitenambiance.
Het evenement vindt plaats van 27 t/m 30 September en is iedere dag geopend van 11.00 – 18.00 uur.

Locatie Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Utrecht, Nederland

Reacties