Hoe leuk zijn wij Coco en Jack

Wij van Gooisch.Nieuws.nl zijn gek op dieren en weten dat dierenpension Crailo naast pension ook een opvangadres is voor honden en katten. En nu vragen we aandacht voor COCO en JACK:

Wij zijn twee ontzettende schatten en samen op zoek naar een nieuw huis. We zijn namelijk echte vrienden voor het leven. Helaas door privé omstandigheden van onze baasjes konden we niet meer bij hen wonen. We zijn beide erg sociaal naar mens en dier.

Coco is een erg zachtaardige dame en lief voor alles en iedereen, alleen katten vindt ze een beetje eng en gaat zij het liefst met een grote boog omheen. Ook andere honden kan zij wel eens spannend vinden en gaat dan van een afstandje naar ze blaffen. Jack is een lieve kleine doerak. Dolenthousiast naar bezoek en naar andere honden, maar gegarandeerd alleen maar liefde. Kinderen vinden wij heel erg leuk.

Wandelen is één groot feest. Lekker rennen en het bos verkennen, maar we gaan nooit ver uit de buurt en als we geroepen worden komen we braaf weer terug. We zijn niet gewend om veel alleen thuis te zijn en gaan graag mee in de auto. Komt u snel eens kennis met ons maken?

Geslacht

Coco is een gesteriliseerde teef / Jack is een gecastreerde reu

Geboortejaar

2012 / 2013

Ras

Windhond / x Jack Russel terriër

Dierenasiel Crailo
[email protected]

Reacties