2e Gooische koetsentocht Chapeau!

Een mooi gezelschap verzamelde zich bij de Limieten Boomkwekerij en nam plaats in historische koetsen! Prachtig geklede dames en heren inclusief hoeden al kletterend door de bossen naar de Meentweg om zo via de Naarderstraat naar de Vesting te gaan.
In de Grote Kerk was een zeer indrukwekkende modeshow en de volgende halte was het gastvrije Arsenaal. Jan des Bouvrie heette iedereen van harte welkom en memoreerde aan de geschiedenis van Het Arsenaal waar de binnentuin oorspronkelijk de parkeerplaats was van koetsen en paarden.
Burgemeester ter Heegde trakteerde iedereen op een speech met een appel en na live muziek vertrokken de koetsen weer. Via wegen die u niet zo maar zelf ontdekken zal was de laatste stop bij De Limieten,
waar een mooie tent middenin de natuur onderdak bood voor een spetterend feest.
De eerste aanmeldingen voor volgend jaar zijn alweer een feit!
Voor de organisatie een extra uitdaging de derde editie nog spannender te maken…

Reacties