Week vd Toegankelijkheid Gooise Meren

Foto: Gooise Meren

Week van de Toegankelijkheid Gooise Meren
De Week van de Toegankelijkheid van 1 tot en met 6 oktober 2018. De week is een initiatief van Ieder(in). Ieder(in) streeft naar een samenleving waarin iedereen mee kan doen en tot zijn recht komt. De gemeente Gooise Meren sluit zich hierbij aan en organiseert in de Week van de Toegankelijk allerlei activiteiten die met meedoen te maken hebben. Op 1 oktober 2018 kunt u bijvoorbeeld een film bekijken in het gemeentehuis in Bussum.

Film ‘Ik neem je mee’ op 1 oktober 2018
Op maandag 1 oktober 2018 start de Week van de Toegankelijkheid met de vertoning van de film ‘Ik neem je mee’
De film gaat over Neda, Manar, Aya en Imad: allemaal kinderen met een beperking. In de gezinnen waarin de kinderen opgroeien spelen thema’s als beeldvorming, taboes en vooroordelen, begrijpelijke communicatie, passende zorg en ondersteuning en opkomen voor de belangen van je kind
Na afloop van de film is er een nagesprek over deze thema’s. De middag is in het gemeentehuis aan de Brinklaan 35 in Bussum, 1 oktober 2018 van 16.00 tot 19.00 uur
Tijdens het nagesprek kunt u genieten van een vegetarische maaltijd.

Wilt u aanwezig zijn bij de film en/of het nagesprek? Meld u dan aan door te mailen naar [email protected] onder vermelding van ‘Ik neem je mee’. Vermeld in de mail uw naam, eventueel de naam van uw organisatie, met hoeveel personen u komt en of u wilt deelnemen aan de maaltijd.

Reacties